I can not make it work

Det dar med att videoblogga var nog inte for mig. Det funkar inte att ladda upp har, men jag spelar in videos nu anda och sa laddar ja upp dem in sverige. Kul.

Men vi har det bra har i Kina. Jag tvattar inte ens mitt eget har sjalv och forstar ni hur skont det ar att nagon annan tvattar haret pa dig?! Vi var och fick maniky och pedikyr ocksa. Pa tanaglarna har jag ett monster som matchar min baddrakt. Det ar vidrigt, men ganska gulligt.

Kina ar mycket markligt pa manga satt. Bebisar gar med byxor som det ar hal bak i rumpan pa och de torkar precis allt. Kott, fisk, allt. Och maten, den ar speciell. Idag at jag anktarm. Det var sa segt och senigt att det knappt gick att tugga pa.

Egentligen sa har ni ganska sa mycket att vara avundsjuka pa dar hemma, men inte vadret. Idag var det bara sjutton grader, men jag gick anda barbent. Fast varmare ska vi fa, pa torsdag. Da beger vi oss till Hainan dar det kommer att vara 31 grader. Fint.

Puss pa er alla dar hemma! Jag saknar er!
/ Fredrika


Varje morgon jag vaknar slås jag av en vind med ångest

Är jag ovän med någon? Har jag gjort något dumt? Har jag haft sex med någon? Har jag haft sex med någon som jag verkligen inte borde haft sex med? Har jag glömt att plugga? Har jag haft en mensfläck någonstans? Gjorde jag något dumt på fyllan igår? Men vänta, jag drack ju inte ens igår.

Att vakna upp så här varje morgon håller på att förstöra mig. Det måste finnas något som saknas i mitt liv. Något som inte är fullständigt. Något som är så viktigt och markant, men som jag inte vet om att det behövs i mitt liv.
/ Fredrika

Trasiga trosor, Tina Turner och drömmar om sommaren

Dagar som den här dagen får mig att tro kärlek. Att ensam springa omkring i lägenheten med enbart ett par småtrasiga trosor och ett par klackskor, som gör mig tretton centimeter längre, och lyssna på Tina Turner medan jag småstädar och packar gör mig alldeles varm.

Jag är kär i dagen. Jag är kär i livet. Jag är kär nakenheten. Jag är kär i känslorna. Jag är kär i det mesta.
/ Fredrika

You can lift me up

Jag har fått någon sjukligt konstig tanke som vägrar försvinna. Jag vill inget hellre än att hälla salt i ögat. Varje gång jag ser salt blir jag otroligt frestad, men varje gång stoppas jag av det lilla uns vett jag fortfarande har kvar.

RSS 2.0