Snart kanske jag faller i kärlekens famn

I vanliga fall är jag mest skeptisk till kärlek, men inför, under och även efter bröllopet mellan Victoria och Daniel har jag blivit svag. Jag tittar på klipp efter klipp och fäller tår efter tår. Det är något alldeles särskilt det där. Det får mig liksom att smälta och till och med ibland få mig att längta till riktig kärlek.
/Fredrika

För att jag älskar dig

Inte för att jag älskar Sarah dawn finer, men det här gör mig blödig och kärleksfull.

Å andra sidan

Det är skönt att ha sommarlov. Det är skönt att inte ha något att göra. Det driver mig till vansinne. Försökte njuta av det fina vädret ett tag, blev rastlös. Började räkna hårstrån på kroppen, blev rastlös. Stod framför spegeln och spände mig, blev rastlös. Funderade på hur jag skulle se ut med sexpack och sagolika muskler, blev rastlös. Ringde min föräldrar ett antal gånger, dock fick jag bara svar en gång. Pappa ska i alla fall ut och övningsköra med mig i kväll.

Nästa vecka kommer nog Amanda och Lisa hålla mig sysselsatt i alla fall. Fast då kommer jag väl med all säkerhet längta hem. Men veckan efter det kommer jag börja jobba. Det blir nog bra. Få vara hemma och få vara sysselsatt. Fast det kommer jag uppenbarligen tröttna på ganska snabbt och börja önska att jag bara kunde vara hemma och göra ingenting. Ja, gräset är alltid en nyans grönare på andra sidan.
/Fredrika

Tiden rinner ifrån oss, men våra minnen finns alltid kvar

Det känns tomt.
Fruktansvärt tomt.


Tusen miljontals bitar

Jag känner ett obehag. Ett fruktansvärt obehag. Möhligtvis för att alldeles för fina människor tar studenten på fredag. Möjligtvis för min eviga hemlängtan. Möjligtvis för min saknad efter det som inte finns. Möjligtvis över allt.

Jag känner mig ganska löjlig och ganska emo, men jag känner även lycka. Lycka över att jag bara behöver ha min tandgrej var tredje natt nu för tiden. Tänkte även på det när jag skrev "ganska", man vill oftast skriva "kanska". I alla fall så vill jag det, eller i alla fall när jag skriver på datorn.
/Fredrika

We learned more from a 3-minute record, baby, than we ever learned in school


Den här fina människan tar studenten på fredag. Och i sommar flyttar hon till Spanien. Jag saknar henne redan.


RSS 2.0