Vi som gillar porr, typ.

Det snackas så mycket hela tiden och det mesta som snackas är ofta ren koblaja, men oftast gillar jag det. Onödig bitterhet över smålöjliga saker brukar förhöja min sinnesnärvaro och gör så att kärleken i kroppen sprudlar. Men när det handlar om att porr är kvinnoförnedrande blir jag ilsken. Ibland som ett bi. Porr är, enligt mig, i nio av tio fall verkligen inte kvinnoförnedrande. Faktiskt så skulle jag vilja säg att porr är otroligt förnedrande för män. Tänk vilken jävla prestation. De ska vara hårda, stora, omskurna och kunna förmedla ett intryck som säger "Jag är bäst. Jag är sexig. Jag sätter på tio brudar om dagen.", typ. Inga jävla mesar här inte. Jag är faktiskt imponerad och då speciellt av bögporrskådisarna.

Nåja, åter till ämnet "kvinnoförnedrande". Något som är sjukt kvinnoförnedrande är de sjuka, oftast smygfeta, tjejer som ställer upp nakna i Amelia och säger något i stil med "jag är stolt över min muff", "killar som jag har träffat tycker att det är sjukt attraktivt att jag har hår under armarna" eller "jag har bröst hängandes ner till knävecken, men jag är stolt över dem".

Förövrigt har jag sovmorgon till halv ett imorgon och så hoppas jag att om min mor skulle läsa det här inlägget och bli stolt.
/ Fredrika

Kommentarer
Postat av: Beatrice

Hahaha, men tänk om man älskar hängbröst då Fredda?Ska nog bestämt ta och titta på porr nu, har inte hunnit det idag än. Haha =)

2010-01-28 @ 19:08:01
URL: http://beatriceheintz.blogspot.com/
Postat av: Fredrika

Om det finns någon som seriöst kan säga att de tycker att hängbröst är finare, sexigare och mer attraktiva än ett par fasta bröst, så ska jag visa rumpan för kungen vid något bra tillfälle.Det är bra! Titta på massor av porr och njuuuut!

2010-01-29 @ 14:38:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0