Now we are free

Man kan spendera söndagsmorgonar på många sätt. Jag har valt att spendera den endast iförd underkläder och täcke och har inte kommit längre än till datorn som står framför sängen trots att klockan är över lunch. Tur att inte mamma ser mig. Lyssnar av någon anledning till filmmusiken ifrån Gladiator och finner det högst rogivande. Funderar starkt på att inte lämna mitt hem idag men samtidigt lockar Moa med filmmys. Plugget måste dock komma först. Eller snart i alla fall. // Lisa

Vi som gillar porr, typ.

Det snackas så mycket hela tiden och det mesta som snackas är ofta ren koblaja, men oftast gillar jag det. Onödig bitterhet över smålöjliga saker brukar förhöja min sinnesnärvaro och gör så att kärleken i kroppen sprudlar. Men när det handlar om att porr är kvinnoförnedrande blir jag ilsken. Ibland som ett bi. Porr är, enligt mig, i nio av tio fall verkligen inte kvinnoförnedrande. Faktiskt så skulle jag vilja säg att porr är otroligt förnedrande för män. Tänk vilken jävla prestation. De ska vara hårda, stora, omskurna och kunna förmedla ett intryck som säger "Jag är bäst. Jag är sexig. Jag sätter på tio brudar om dagen.", typ. Inga jävla mesar här inte. Jag är faktiskt imponerad och då speciellt av bögporrskådisarna.

Nåja, åter till ämnet "kvinnoförnedrande". Något som är sjukt kvinnoförnedrande är de sjuka, oftast smygfeta, tjejer som ställer upp nakna i Amelia och säger något i stil med "jag är stolt över min muff", "killar som jag har träffat tycker att det är sjukt attraktivt att jag har hår under armarna" eller "jag har bröst hängandes ner till knävecken, men jag är stolt över dem".

Förövrigt har jag sovmorgon till halv ett imorgon och så hoppas jag att om min mor skulle läsa det här inlägget och bli stolt.
/ Fredrika

Idag vill jag...

... ta studenten, flytta till Afrika, jobba som volontär och göra lite nytta.
Det här kommer dock inte ske förens om över ett och ett halvt år och under den tiden ska jag dö av urtråkiga kemilektioner, ta mig igenom matte D, ha det fullkomligt underbart resten av min MB-tid och bli fadder.
/ Fredrika

And you know that I know that you make a funny face when you brushing your teeth

Den tjugofemte ska jag på ett kärt återbesök till min tandis. Min tandis Jörgen. Jörgen är både tandis och pastor. Dessutom har han humor och spottar när han pratar. Mycket av spottet brukar hamna i mitt ansikte. Eftersom jag snart ska till Jörgen, och vill att han ska vara stolt, så har jag börjat borsta min tandskena igen. Den ska egentligen borstas varje natt, men med en sådan lat människa som jag, så sker det mer sällan än vad det borde. Snuskigt på alla plan och att jag är snuskig vill jag inte att Jörgen ska få reda på. Han skulle bli så besviken. Så, jag tänker frenetiskt borsta min tandskena i en vecka, så att Jörgen kan få leva med de goda minnena av mig.
/ Fredrika

Here is my will

Kom och tänka på det, om bara två månader och några fjuttiga dagar så åker jag till kineslandet Kina. Det knyter sig lite i magen. Inte för att jag är rädd för att dö, utan för att jag hatar att flyga. Men för att göra det lite kul så tänkte jag skriva ett testamente. Inte för att jag tror att jag ska dö, utan för att det är mysigt, eller, det är fint på ett kärleksfullt sätt.

* Min mobil får Lisa. Motiveringen lyder, Lisa är så bra på att skicka sms åt mig, så jag tycker att hon borde få någon lön för mödan.
* Moa får alla mina säsonger av sex and the city. Fast sista skivan på sista säsongen ska med mig ner i graven.
* Mina randiga tröjor får Fia.
* Pappa kan få tillbaka sin skjorta signerad ralph lauren.
* Alla mina transparenta kläder får Mandy. Det måste finnas en avundsjuka eftersom hon alltid påpekar mina genomskinliga kläder.
* Min ögonfransböjare från make up store får Beatrice. Hon tror allvarligt att det duger bra med sånna från Lindex.
* Min oerhörda bitterhet skänker jag till Joar. Någon säfflänningen måste ju föra vidare bitterheten när jag kolar med.
/ Fredrika


Bara och orakade ben i vintermörkret.

Igår blev det tjejkväll utan dess like. Vin av vitkaraktär och räkor i mängder som slutade med dans tills byxorna flög av och bleka vinterben syntes. När byxorna flög av flög sexigheten på. De från början stapplande danstegen går mer och mer åt det porriga hållet och jag vet inte vad det är men tjejer blir som sexigast när de är ensamma utan pojkar. Kan bara tänka mig hur bilderna ser ut! Inget jag vill se, men kul var det. Trots detta slutade kvällen tidigt när halva truppen somnat bort i soffor och sängar. Då bar stegen hem, genom slaskbeklädda gator. // Lisa

Jag ska bara säga hej då till min älskade dotter

Det är med en aning vemod jag sitter i min mysiga, och förvånansvärt varma, lägenhet i Lysekil. Att lämna mitt hus, mamma och pappa, Amanda och Bea var jobbigare än alla tidigare gånger. Det liksom högg till lite i själen och när min mor sa till min mormor "jag ska bara gå och säga hej då till min älskade dotter" övervägde jag en halv sekund att flytta hem igen. Den tanken försvann lika fort som den kom, men när min mor sedan stod och kramade mig hårt, pussade på mig och sa "det kommer kännas så fruktansvärt tomt nu när du åker", så besökte samma tanke mig igen för en väldigt kort stund.
I vilket fall ska det bli underbart att träffa alla fina vänner igen. Det har jag saknat.
/ Fredrika

En ganska full Fredrika som äter flingor som aldrig förr

Jag är ganska duktig på att sluta kvällar tidigt. Det är liksom bara min grej. I vilket fall har jag haft det trevligt. Jag har dansat. Jag har druckit. Jag har ramlat. Ja, jag kommer förmodligen vara blå imorgon.
Tyvärr begär det dessvärre vidare mot Lysekil imorgon. Jag vill inte. Jag Vill Inte. JAG VILL INTE. Ja, som sagt, jag vill liksom inte.
/ Fredrika

Stolthet och fördom

Igår gick den underbara filmen Stolthet och fördom på tv och trots alla dessa reklampauser var jag tvungen att se den ytterligare än en gång. Den får mig att minnas den fina kvällen 30/5-09 då vi bestämt att vi skulle fira Amandas födelsedag några dagar i efterskott. Dagen då vi hade picnic på dagen och på kvällen festade vi och hade otroligt roligt. Bilderna ifrån denna kväll är underbara men den slutade mycket tidigt för min, Fredrikas och Moas del då vi klockan 12 gick hem till Moa fyllebakade kladdkaka som blev hmm intressant! Fredrika traskade sedan hem men vi fortsatte kvällen genom att sätt på ovannämnda film. Sedan somnade vi sött i soffan på tok för tidigt! Härliga kväll // Lisa

Den fina funktionen, SMS

Två olika sms till två systrar

"Du är min bästa vän, var det nästa år med är du snäll :-)"

"Hej jag drömmer så om dig att jag inte kan sova"

Jag skulle vilja kalla det kärlek, fast på kanske lite olika plan.
/ Fredrika


RSS 2.0