-

Med plugg upp till öronen sitter nu jag, Sofia och Amanda runt mitt lilla köksbrod med första koppen te och tro mig det kommer att bli flera. Kylskåpet kallar egentligen på att bli påfyllt men vem har till att vandra ner till Ica. Rödtoppen har ännu inte dykt upp och Rebecca har heller inte vandrat hem. Har en känsla av att min lilla lägenhet kommer att bli fylld till bristningsgränsen med folk men vi får se. Nu skriker fysiken i mitt lilla öra att den inte kan vänta en sekund på att bli öppnad och förstådd! // Lisa

Disney låtar i mitt hjärta

Jag har en fånigt stor passin för disneylåtar. Okej eller inte. Jag gillar dem ändå! En sak jag dock inte gillar är att jag för alltid kommer att bli retad för att jag gjort det omöjliga möjligt. Det är inte okej! //Lisa


Jag tycker inte om när du umgås med säffle och dom

Tidigare inlägg var ironi, för er som inte förstod.
Fast jag är kär. Jag är kär i hennes röst.

/ Fredrika


Att älska gör inte ont

Det finns ingen olycklig kärlek i världen.


Gah, I just love him so


Mannen, som jag älskar, har lagt upp bilder på sin myspace, som jag har tagit. Bilder från P&L. Om så är möjligt tror jag att jag älskar mannen lite mer än tidigare.
/ Fredrika


Jag borde, men jag vill inte!

Jag borde verkligen duscha idag! Mina ben kliar för att jag inte har rakat dem på ett tag. Mitt hår kliar för att det är lortigt. Mina fötter luktar på grund av mina skor. Så jag borde. Jag borde verkligen. Men det är ju så grym tråkigt att duscha.

Hon grät och var lika vacker som förr

Tidigare idag såg jag en äldre dam som grät, i alla fall trodde jag det, så jag gick fram till henne la en tröstande hand på hennes och frågade hur det var med henne. Dock visade det sig att hon inte alls var ledsen, utan att hon bara väntade på sin dotter. Den äldre damen och hennes dotter tyckte att jag var gullig som brydde mig. Bea tyckte att jag var snurrig. I vilket fall så gjorde det mig berörd och fick mig att tänka på kvinnan som grät och såg förtvivlad ut när vi steg av spårvagnen i Göteborg förra helgen. Det fick mig att tänka på alla ledsna, ensamna människor. Det skär lite i hjärtet på mig. Jag lider med dem. Jag vill hålla om dem och säga att det löser sig. Att i alla fall jag bryr mig. Att jag lyssnar. Att jag tröstar.
Låt mig få vara omänsklig för en dag, en vecka, en månad, ett år, så att jag kan skapa lite mer kärlek.
/ Fredrika

Jag vill tacka livet hundra gånger om

Det är dagar som den här, jag förstår hur levande jag är. Vilken fin värld jag lever i med fina vänner, fin familj och fin musik. Så därför vill jag tacka livet hundra gånger om. Och Hajen vill jag tacka. Det är hon som förgyller min fredagseftermiddag med målande toner.
/ Fredrika

Slutsats

Kaffekick och disneylåtar leder tyvärr inte till plugg!

Breathing your love

Partyfredag på G! Taggar som fan med Darin, synd att inte Amanda ska vara med och dela min musikupplevelse! Istället kommer det vara disney/sarek a la Fredrika och Lisa som pumpas ut ifrån högtalarna, om vi får bestämma! //Lisa

Buhu, buhu!

Hur i hela fanders kan man få IG i svenska A? Det är för mig en gåta.

För att prata om lite mer vettiga saker, jag hade rövsvett idag efter boxningen. Gud, vad jag njuter av livet som snuskig.
/ Fredrika

Det är för er jag strålar

"Du har en bra och kärleksfull familj, det ser jag på dig. Det är därför du strålar så mycket och är som en solstråle" sa Berit till mig tidigare idag. Och vet du vad Berit, du har så rätt. Jag har haft en fruktansvärt fin uppväxt full med glädje, kärlek och värme. Fina föräldrar som skulle kunna gå över eld för oss, mig och min syster, och min syster som skulle kunna få vilken person som helst att smälta.
Jag har lyckan att kunna få ha en familj som älskar. En familj som berör. En familj som glädjer. En familj som lyssnar. En familj som är långt ifrån perfekt, men som enligt min åsikt är världens finaste.
Så tack, mamma, pappa och Amanda. Utan er hade jag inte strålat.
/ Fredrika


Av längtan till dig

Jag har en så sjukt stor lust att plinka lite på gitarren min men vad hjälper det när den är ostämd till tusen. Vet inte om det kanske är det som gör mig så sjukt sugen på att ha mitt instrument i famnen och trycka mina ovana fingrar mot dess strängar eller möjligtvis att jag igentligen har hundra saker att uträtta som är så mycket viktigare så som att placera nosen min, djupt ner i matteboken men vem är sugen på den en regning fredag kväll? //Lisa

Det går en duva utanför mitt fönster

Då grät jag för att du var död. Nu gråter jag inte, men jag saknar. Saknar allt med dig. Ditt sätt att hälsa på. Ditt sätt att hålla min hand och uttrycka din glädje. Ditt sätt att uttrycka åsikter på. Ditt skratt. Jag saknar dig. Min morfar.
/ Fredrika

Frilufsning i Fjälla

Imorgon ska vi på den omtalade friluftsdagen i Fjälla och jag kan med en sorgsam stämma säga att den så evigt positiva Lisa inte alls är pepp på detta. Jag har inga bra och roliga minnen från frilufsdagar över huvud taget och det blir inte bättre av att det hela är så sjukt oplanerat. Vår lärares svar på frågan; Finns det vatten att få tag på? Var: Njajanejja.... kanske. Jaha så då ska vi leva utan vatten, kanske. Heller vet vi inte om det finns toalett eller om alla får plats i tälten. Kanske är det enda svar de har. Så detta är inget jag ser framemot med gläjde men om jag nu överlever denna natt ute i det vilda området Fjälla så ska jag minsann unna mig en myskväll men Mamsen för hon hade planerat en helg hos mig här i min varma goa lägenhet. Usch och fy och blä på friluftsdagar! // Lisa

RSS 2.0