-

"För att få den man vill ha får man helt enkelt vara riktigt jäkla snygg"

En kyrkogård, en skogslund, en mormor, ett barnbarn....

ja, vad kan man förvänta sig? Saknad? Sorg? Smärta? Eller allmänt bara ren frustration?
Jag tror på frustration där inget är logiskt längre.
Så morfar vad säger du, vill du möta himlen med mig någon dag?
/ Fredrika


Pepsodent-leende

Igår fick jag se de mest perfekta tänderna någonsin. Blänkande och vitare än snö och så jämna att jag började undra om de kanske var gjorda av någon slags superdator. Det var verkligen det första jag tänkte när killen jag talar om kom ut på scenen och självklart med ett leende upp till öronen. Funderade en stund på om det hade  varit kränkande om jag gått fram och frågat om han var född med dessa gudomliga tänder eller om han kanske hade haft tandställning som yngre och nu hade genomgått ett antal blekningar. Hade hoppats på det sista alternativet för att han i mina ögon skulle vara en liten gnutta mänsklig. Sen att han var snygg och som Broman skulle sagt så där lagom skäggig och sjöng galet bra, det var bara ett plus i kanten till det perfekta leendet. Så ett tips till publicitetschefen på pepsodent använd Jonas Esiklsson till era reklamer! // Lisa 


Depp till Westlife like the good old days

Jag vill gråta. Jag har mens. Jag vill ha en hel värld som kryper på knäna efter mig. Jag har mens. Jag vill fortsätta att de ut som en ryss i detta höstkalla Sverige. Jag har mens. Jaja, ni fattar, jag har mens alltså.

Ni vet den där skistarreklamen som går på TV nu, den får mig på lite bättre humör. Och westlife. Tillbaka till skistarreklamen, den är så mysig att jag funderar på att åka pulka ner för källartrappen och när vi ändå prator trappor så måste jag säga att jag igår märkte hur förskräckligt mycket jag har saknat att ha en trapp i itt boende. Trappor kan tyckas vara väldigt jobbiga i teorin, men i praktiken är de fruktansvärt mysiga. Ja, de är faktiskt så mysiga att de får hela mig att kuttra till av lycka.

Titta på den fruktansvärt mysiga reklamen här.
/ Fredrika


Jag kan väl i och för sig förstå avundsjukan

Det här inlägget kommer låta ganska egocentrisk, men det är sådan jag är. Jag vet det, du vet det, alla vet det.
Till er i klassen som klagar på att jag pratar och uttrycker mina åsikter för mycket: Tack! Jag har nu insett att jag inte kan se på det på något annat sätt än att ni är fruktansvärt avundsjuka på mig. Snygga jag som har fruktansvärt bra åsikter och idéer. Dessutom har jag en stilig pappa, så om vi hade varit lite yngre hade jag gått fram till er och sagt "Men min pappa kan klä sig så bra, så det spelar ingen roll att ni bitterfittor har pappor som är starkar än min"

Telefonen ringer, ligger precis bredvid mig, men jag svarar inte.
/ Fredrika

Flitiga Lisa

Duktig som jag är sitter jag just nu med kaffekoppen i högsta hugg och plugga kemi. Dock går det sådär då jag är lite smått nervös. I eftermiddag ska jag upp på hästryggen igen för första gången på ett och ett halvt år. Läskigt med stora bokstäver, men det ska bli galet kul. TummeLisa på det! Får se om jag överlever men förhoppningsvis ska jag lyckas med det med. Får inte dö heller för jag måste hinna se pojkvännens nya frilla. Nästan lite nervös för den sakens skull! // Lisa 


Höst?

Blev nästan chockad när jag vaknade upp idag. Landskapet utanför är orange. I Lysekil är det minsann grått, grått och lite mera grått. Känns som om man levt i en svartvit värld för en stund för att helt plötsligt komma tillbaka in i "färgvärlden". Kan nästan inte sluta titta på det för att det är så vackert! Min granne har dessutom ett träd som lyser rött! Det är galet vackert.

Känner också att jag missat en hel del på hemmafronten. Det väntas tillökning i byn, det står lite nya möbler lite överallt och en gigantiskt stor tv men som är så smal att man undrar hur länge den ska klara av att leva innan den blir undernärd eller något liknande. Nej men nu måste jag ge mig iväg och kolla om det har hänt något mer någonstans kanske gömmer sig någon under sängen. // Lisa


Väntetid

Ipoden är laddad, väskan är packad och väntan har infunnit sig. För att tiden ska gå äter jag banan. Ett hyffsat patetiskt försök. Det är hela en och en halvtimma kvar tills bussen ger sig av från sjukhuset Lysekil och sambo är inte hemma. Jag är dålig på att vara ensam hemma. Tycker att det är så galet tråkigt. Det enda som är bra med att vara ensam är att man får sjunga hur högt man vill utan att någon kan störa sig på det. Fast det gör jag även om jag är med folk. Att sjunga gör en lycklig och därför ska man göra det så ofta man kan och även om det är urkass musik så gör det en glad enda in i själen. Vad sägs om "Vår julskinka har rymt" tillsammans med Lysekils pinglor under en torsdagskväll med jultema och knäck-kokning? Inte att klaga på! //Lisa


Klockan är snart kvart i sju och jag äter clementiner

Skulle bara säga att lite för mycket hostmedicin innan man går och lägger sig gör underverk.

Inte okej

Jag har hört det rycktas att man just för tillfället bygger om tågbanan mellan Göteborg och Växjö och detta är inte okej! Jag tänker inte åka om Lund en gång till! Det är en så in i HEL**** lång omväg. Tänk dig 2 timmar extra tågresa plus väntetid i Lund men jag får ju se mycket så som hon på SJ sa förra året när jag var tvungen att ta den extra turen. Se mycket?! Det råkar vara höst nästan vinter, vilket betyder kolsvart landskap som susar fram i en väldig fart! Inte kul. Snälla låt tågbanan vara färdig byggd på fredag! // Lisa


Jag tror jag ganska ofta är bajsnödig /Fredrika


Jag föraktar er lite

Köp rosa bandet! För er, mina vänner, som inte köper kommer jag nog bli lite sura på.

Vi kan bara vara dom vi är

Jag fullkomligt älskar Lisa Nilsson en tisdagskväll som den här. För trots en ganska dålig dag, som den här tisdagsdagen har varit, mår jag toppen nu till tonerna av henne. En olycka med mockabryggaren har också fått mig ganska glad. För när min klantighet sätter in, inser jag att jag är ganska oövervinnlig.
/ Fredrika

Måndag

Saknar lite till Lars Winnerbäcks nya skiva. Tur att chokladbollssmet finns. // Lisa  

Slutsatser

Detta har varit en slutsatsernas morgon och ideérna har flödat mellan folk på nära och långt håll, exempel är:

- Pojkar är mycket ofta dumma och beter sig som idioter. Ibland så är det något de gör eller så är det något som de får tjejer att göra.

- Det måste vara så att min svenska lärare har haft ett finger med i bestämmandet av fredprismottagaren Barack Obama. Klart att han ska få priset när han har gjort allt det han har pratat om men än så länge har han ju inte gjort något. Jaha då kan ju jag säga att jag ska rädda världen, ge mig Nobels fredpris. Min svenska lärare hade lite samma strategi. Ja men jag ser ju att om du hade skrivit den här uppsatsen så hade du ju fått MVG så då kan jag ju ge dig det i betyg. Tur att min svenska lärare är omtyckt ändå.

- Sofia Broman är en ond människa enligt oss Smålänningar. Hon kommer med osanningar men det kan vi leva med för hon är en underbar människa.

// Lisa  

Ängeln i Säffle


Jag kan inte sluta förundras av den här mäniskan!
/ Fredrika


Ännu en kväll av kyla i Lysekil

Sitter i valet och kvalet. Ska jag sitta hemma, skriva uppsats och mysa eller släpa mig ut och umgås med trevligt folk på fest? Det har blivit så fasligt kallt på så fasligt kort tid. Hade jag haft ett fritidskort så hade jag nog satt mig på bussen mot Sjuntorp men nu är inte fallet så. Får fundera lite till medan jag smaskar i mig en rostad macka med tonfiskröra som jag helt på måfå fick ihop till något totalt ätbart. Glass är ju i alla fall gott! // Lisa

A beautiful nightmare

Sitter och tittar på musikvideon till sweet dreams med Beyonce och jag kan inte mot allt i världen sluta fascineras över den kvinnans kropp. Rumpan, midjan, brösten och för att inte tala om benen. Om hela världen hade haft en sådan kropp hade fred rått överallt. Till och med i Palestina.

Läste precis säffletidningen också, och den där Xhvedets krönika kan vara något av det sämsta jag läst. Ibland skäms jag för folket i säffle som tror att de är något. Han skriver i säffletidningen, men jag tror, att när han sitter där i sin, förmodligen, gröna soffa och skriver sina krönikor att han låtsas att han skriver för aftonbladet. Den killen skulle behöva dras ner på jorden. Ja, visst alla människor är unika Xhevdet Muli, men, som jag sagt tidigare, hur unikt är det då?

Nu, måste jag titta på musikvideon till Sweet dreams en gång till och försöka förstå hur hon lyckas.
/ Fredrika

När kemi är soppa

Jag är så trött på min näsa. Den är sagolik. Prinsessor får mig att tänka på Laleh. Jag känner kroppsvärme. Magen funkar som en platta. Fiskmåsar fiser. Snoriga människor är snuskigare än honing(Lisa håller inte med). Peppar smakar mjölk. Fittpaddor kan ta sig någonstans!
/ Fredrika och Lisa

När bitterheten är så hemsk att den gör dig glad

Jag hatar folk som säger säd istället för sperma! Fattar inte folk hur idiotiskt det låter?! Nu ska jag spruta lite säd på dig. Hallå?! Det är så att jag blir mörkrädd!
/ Fredrika

Kyla

Det är kallt, mörkt och blåser ute! Inne är det raggsockar, te, plugg och väntan som gäller. //Lisa

Broman 17 år!!

Sofia Broman blev igår sista kvinna inom "The bracefaces" att gå över den magiska gränsen kallad 17 år. Detta firades med en middag a la Lilla kyrkogatan. Så med god mat och underbart sällskap åt vi trerätters och pimplade vin som aldrig förr. Framåt halv ett kände i alla fall jag att mina ögonlock inte ville vara med längre så jag och Freddie och Säfflebor gav oss ut i den kalla natten. Sällskapade med flickorna tills de skulle svänga av och jag upptäckte till mig stora förtjusning att Joars gäng gick bakom oss så jag hoppade in där istället för att gå genom staden själv. Fick förfrågan om jag vi sugen på att se film med gänget men monster penisar som tar över världen är inte något jag är hyper intresserad så jag vände mina steg norrut och traskade hem mot min tomma lägenhet. Gjorde även ett försök att få lite liv i en viss teknik pojk genom att slå en liten pling men fungerade sådär. När jag tröttnat på trötta "mmmmhhh"-svar sa jag god natt till den herrn och lät tystnaden vara min kavaljer istället. Hemma väntade en säng full av saxar, bokmärken och glitter men det var ganska mysigt att sova med dem // Lisa 


RSS 2.0