Märke av blå karaktär

Som mina kära vänner vet trillade jag i trappan ner till matsalen i torsdags. Ivrigt hungrig och med på tok för hala stövlar kasade jag ner för x antal trappsteg men fick i all min hast tag på räcket som råkar stå i mitten dock var det så att jag inte får tag i det riktigt utan bara lite halvt om halvt. Detta resulterade till ett STORT blåmärke på insida överarm, som just för tillfället ser lite sådär lagom blågult! Inte vackert någonstans. Mamma kommer tro att jag blivit misshandlad när hon kommer upp till helgen. Om det mot all förmodan skulle vara så att det kunde läka snabbare av julsånger kommer blåmärket att vara borta inom några dar för här har laddats inför jul med högsta volym från både mina, Amandas och Daniels högtalare. För nu har det ju börjat på riktigt, glad första advent eller vad man nu säger.
// Lisa

These autumn leaves

Kärlek
* Fetton på TV. Det får mig glad och genast uppskattar jag min kropp ganska mycket mer.
* Sova på golv. Speciellt framför en brasa.
* Skansros.
* Vin. Hels i ofantliga mängder.
* Shania Twain med okänd mängd alkohol i kroppen.
* Judar. Helst Seth Cohen och Harry Goldenblatt.
* Tonfisk blandat med majonäs och majs.
* Nakna män som brottas.
* Blodig biff.

Bitterheten tar över
*
Löjliga talangtävlingar. Speciellt idol.
* Överdrivet med hjärtan.
* Matte C
* Fruktansvärt högljudda fjortisar på bussen.
* Faktum att min syster ska sova över med Lillamanda hela helgen. Ger inte mig ett tillfälle att få sova med min älskade Mandy.
* Att folk faktiskt vaccinerar sig mot svininfluensan.
* Tanken på att jag förodligen inte kommer ha sex förens jag flyttar ifrån Lysekil. Vill påpeka att det är över ett och ett halvt år kvar tills det.

/ Fredrika

Ett sätt att se på saker

Förvirring, är det ett sätt att se på saker? Ett sätt att se på mig? Jag ser i alla fall på allt med förvirring just nu. Mitt sätt att behandla folk. Mitt sätt att tänka. Framförallt ser jag förvirrat på dig. Jag tror nog att du finns. Du finns ju inte. Inte här i alla fall. Jag vet det. Det är förvirrat. Jag blickar framåt mot fredag, jul, nyår, ja allt som blir första gången med stor förvirring. Det här inlägget är förvirrat. Skansros förvirrar mig lite yttligare. Det är ett sätt att se på saker.

Det snurrar, det funderas, det är förvirring helt enkelt

Det där med bajsränder. Är det bara killar som får det eller finns det tjejer som också får det? Det känns som att alla killar har bajsränder i sina kalsonger, inte dagligen kanske, men någon gång då och då. Däremot känns det högst sannolikt att tjejer inte får bajsränder. Nu kanske jag är kränkande, men visst känns det som att det är så?
/ Fredrika


Livet förtjänar himlen

Det är söndag. Hostmedicin fick mig att sova hela natten. El Perro Del Mar får min själ att befinna sig i frid. The Drums får mig att dansa. Min syster får mig att älska. Livet idag får mig att inte vara så bitter.

Från underbart till inte fullt så underbart. Kan förmodligen vara en av de värsta känslorna som finns. Att vara kissnödig när man kissar. Inte skönt. Förstår ni? Inte skönt.
/ Fredrika

Skumtomtar

Fredrika är duktig och tränar, dumma människa ger mig dåligt samvete. Själv sitter jag och pluggplugg pluggar med skumtomtar till föda. Jag gillar skumtomtar. Mycket. Det gör tydligen flickorna runt omkring mig också då det juligt röda lådan tog slut på något som liknande tre sekunder. Julmusiken strålar ut ur högtalarna. Mysigfaktorn är hög saknar bara min famn men det får jag klara mig utan ett litet tag i alla fall för den är också en sådan duktig jävel som joggar!

Hon älskar mig

Beyonce älskar mig. Det sa hon i torsdags. Jag lovar. Visserligen så sa hon att hon älskade alla sin fans, men jag kände att det var mig hon menade speciellt.

Min helg har gått satans fort. Oskars i fredags som resulterade i en bula på pannan, bakfylla som inte var direkt mysig och en massa städande på lördagen. Förutom att städa och vara bakfull igår lyckades jag även bli väldigt full igen och enligt vissa personer hade jag bitchat som aldrig förr.
/Fredrika


RSS 2.0