Jag förstår inte det där...

Jag förstår inte det där med att onanera på växelspakar. Det var länge sedan jag för första gången fick höra att det var folk som gjorde det, men för bara någon vecka sedan så läste jag om det i cosmopolitan. Och jag kan inte verkligen inte förstå hur man kan tycka det är skönt. Jag menar en växelspal är ju väldigt rund överst och det kan inte vara så skönt att sitta på den och guppa upp och ner. 

En annan sak som stod i cosmopolitan var om fäbo jäntan. En svensk porrfilm från 70-talet. Min kära Karin laddade ner den filmen och vi har nu spenderat cirka en halvtimme att titta på den här en timme och femtio minuter långa filmen. Den var väldigt märklig om man säger så. I en scen onanerar en tjej med en stor fet korv. Ja, vad ska jag säga. Jag tycker att ni borde se den filmen. Det var faktiskt mycket roande och jag och karin skrattade en massa.

/ Fredrika


Stressigt värre

Ojoj vad jag har stressat idag. Ännu en sådan där tandläkare-i-Uddevalla-dag idag. Jätte jobbigt måste jag säga och jag är inte säker på varför jag känner detta. Men jag gissar på att det är för att jag stressar upp mig själv så himla mycket. När jag efter ett antal timmar var tillbaka i Lysekil och hade till min förtjusning till och med hunnit ta mig en titt in i matsalen för att mätta min tomma mage var jag så slut att jag kände mig svimfärdig. Den första kommentar jag får av mina kära kompisar är då: Du ser lite grå ut Lisa. Detta värmde. Men efter en bit mat så kändes allt mycket bättre. Nu har jag även hällt i mig två koppar kaffe och det känns som om jag hade kunnat springa ett maraton med all den energin som det gav mig. 

Förra veckan var jag i Lindvallen och gjorde mitt bästa för att ta mig när för de backar som råkar vara placerade på detta underbara ställe där av har jag inte haft tillgång till något internet och heller inte kunnat skriva något i bloggen. I Lindvallen var det mycket trevligt och det hände mycket roligt under tiden. Till exempel mamma ramlade i en snöhög och det skrattade min lillebror åt och sedan stack han bara utan att hjälpa henne, ett främling la sin arm om mig i liften och jag blev stel som en pinne och undrade vad han höll på med, jag lyckades höra fel när en liftvakt frågade mig en sak om skidskolan och jag svarade något oklokt svar vilket gjorde att jag skämt ut mig för honom för  resten av livet och en hel del andra saker som fick vardagen att bli något roligare.  // Lisa


Love is all you need

Igår var det hippiefest. Trevligt vill jag säga. Jag var full, fullare, fullast, men jag hade trevligt.
Just ja, idag beslutade jag mig för att sluta feströka. Karin och Moa ska ge sitt fulla stöd och inte bjuda även om jag blir sur.finan


Tredje världskriget

Gud vad jag har saknat att bråka med min syster. Just nu har vi ett musikkrig. Hon sitter vid tven och har på rix fm medan jag sitter vid datorn och har på min musik. Hon höjer volymen, jag höjer volymen, hon höjer volymen och så höjer jag volymen, ja ni förstår. Snart rasar nog huset.

Jag kommer ihåg den gamla goda tiden när vi bråkade, men då var det inte lika fridfulla bråk som det är idag. Då var nästan ett tredje världskrig på väg att bryta ut. En gång kastade min syster en dosa i ansiktet på mig och en gång sparkade hon mig i ansiktet så jag åkte in med huvudet i väggen och då ska vi inte prata på gångerna hon har bitit mig. En gång bet hon mig i naveln och en gång på bröstet. Båda gångerna bet hon mig så hårt att jag började blöd och det värsta är att vi oftast bråkade om tven. Och något som är ännu värre är att vi har två tv-apparater med precis likadanda kanaler. Så våra bråk nu för tden är mycket lugnare och de är definitiv färre. Att bråken är färre beror nog till största dels av att jag inte längre bor hemme utan att jag bara är hemme varannan helg och knappt det ibland.
/ Fredrika

På begäran av Sofia Broman

Nu ska jag blogga på begäran av Sofia Broman. Och allt för den där fina pinglan som ligger sjuk i influensan.

Igår var en en trevlig anti-alla-allahjärtansdag dag. I och för sig jobbade jag från ett till tio, men efter att jag hade slutat åkte jag hem, slängde mig i duschen för att sedan ta en taxi upp till säffles fina delar, nämligen treabackarna. I treabackarna fanns issy, jossan kossan nakenbadarn, evelyn och bea bus. Mycket fina flickor alla fyra. Vi åt godis, pratade massa och skrattade. Issy nämde dessutom en väldigt intressant sak. Armand Mirpour ska till Emmaboda. Att han ska dit är lite skrot. Jag ska till peace and love och vet dessvärre inte om jag har råd att åka till Emmaboda också och jag vet dessutom inte om någon annan har råd att följa med mig om det nu visar sig att jag har råd att åka, men det blir att planera och spara in i minsta detalj.
/ Fredrika

Min genarations discofolk

Jag har nyss haft ett intressant samtalsämne med min 10-åriga syster och hennes kompis och jag måste säga att jag blir lite rädd! Vart är världen på väg? På min tid när jag sprang på discon (och tror mig, jag var stans discodrottning) så höll killen tjejen på rumpan när man dansande tryckare. I alla fall efter halva låten. De tuffa killarna tvekade inte, de la direkt sina händer på tjejens rumpa, men de lite fegare killarna tog det lite pö om pö. Började på ryggen, men flyttade händerna sakta och säkert neråt till de till slut fann rumpan. Men enligt min lillasyster och hennes kompis så håller inte killarna händerna på rumpan längre. Men allvarligt killar! Kom igen nu! Ta chansen nu när ni har den, för snart kommer tjejerna i er egen ålder tycka att ni är för omogna och börja dra sig åt killarna som är ett, två eller till och med tre år äldre.
/ Fredrika

Färdig!

Nu mina kära vänner är jag färdig men något som jag lagt ner både min själ och nästan all min tid denna vecka på nämligen min uppsats om hållbar utveckling. Jag är mäkta stolt över mig själv för denna bedrift efter att i ungefär två veckors tid bara haft den i huvudet! Runt omkring mig har jag hört hur alla pratat om den nästan hela tiden och ränkat timmarna tills de kan sitta med den igen för att klara den nästan omöjliga uppgift att få den färdig i tid. Jag själv har nu med hjälp av tre koppar kaffe och Rebecka som personligt stöd ikväll klarat mig igenom detta. Häftiga diskussioner har pågått och kvällarna har varit långa liksom morgonarna har varit tidiga. Det har till och med varit så illa att jag vaknade vid vad jag trodde var sju men som visade sig vara tjugo i tre och hoppade ut ur sängen för att rusa ut i köket och skriva vidare på min uppgift. Dock tog jag mig till sans och gick och la mig igen.

Vilket jäkla galenskap!! // Lisa


Ciabatta med mozarella

Oj, vad mysigt vi har det. Jag, Moa, Lisa och Johanna. Karin och Nathanael är för sig själva. Vi pluggar lite, pratar, lyssnar på musik och köket doftar underbart av ciabatta med mozarella, pesto och tomat. Tack gud för mina underbara vänner!

Imorgon har jag endast en lektion. Sweet! Men detso mer måste jag plugga, usch, fy och blä! Men det är inte ganska pjåkigt ändå. Mitt liv. Det är ganska okej faktiskt. Det är faktiskt mer än okej.
/ Fredrika

Söndagsskabb

Och så var det söndag. Tre dagar av supande börjar ta ut sin rätt vill jag lova. Jag är skabbiga, trött och har en fruktansvärd huvudvärk!
Igår var det väldigt trevligt! Vi firade Ida som hade fyllt nitton. Det dansades för fulla muggar och jag och Moa hade lite smirnoff ice-hävning och första platsen tilldelades mig! Underbart! I vilket fall så var det fruktansvärt roligt, men som sagt tre dagars festande gör en lite sliten.
Puss/ Fredrika

RSS 2.0