Jag kan lika gärna bli tjock!

Klippte mig idag. Ingen bra idé. En fruktansvärt dålig idé faktiskt. Mitt hår är nu en mellanlängd. Det är inte långt. Inte kort. Utan en tantig jävla mellanlängd. Förutom fult hår har jag en finne på hakan. En hemsk en. Så vad jag har lust för idag är att ligga under täcket, lyssna på Armand, käka tonvis med knäckebröd och bli tjock. Det spelar liksom ingen roll längre i några månader framöver.

Förutom att deppa över mitt hår, så försöker jag plugga lite och det är hemsk fakta jag får fram. Inte svältande-barn-hemsk-fakta, utan skrämmande fakta om hur delar av svenska folket lurar staten på miljarder pengar varje år. Enligt en beräkning skatteverket gjorde 2007, så visade det sig att uppskattningsvis 133 miljarder, ja 133 MILJARDER, i skatteintäkter varje år försvinner på grund av fusk, fel eller misstag. Svartarbete står för 66 miljarder av det 133 miljarderna och det internationellt relaterade beräknas uppgå till 46 miljarder.

Här är folket som förstör för de som har de sämre ställt. Påstår man att det är vår regering har man drabbats av svinet.
/ Fredrika


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0