Kaffe är gott

Kaffe är gott, Fredrika är söt som en liten nöt!

Chokladpudding

Chokladpudding finns det något bättre? Inte för tillfället i alla fall. Efter en dag så smått onödig dag. Det var bara en lektion som faktiskt var värd att gå på men den låg alldra sist och då var jag så trött att det enda jag tänkte på var mat och sova men då som ett bombnedslag kom jag på att Freddie och jag hade ett "möte" att gå på. Detta möte ägde rum och efter bara en minut max vände jag blicken mot Fredrika och tänkte "Tänker du samma sak som jag?". På den blick jag fick tillbaka kunde jag bekräfta att så var fallet. Meningen men mötet var att utvalda elever från varje klass på MB skulle samlas och diskutera vad MB skulle stå för på "gymnasietsdag" och diskuterades gjorde det men de förslag som kom fram var ju inte lite riskfyllda. Herre Gud tänkte jag aldrig att lärarna kommer gå med på att någon av dessa idéer kan genomföras. Vet heller inte om de lyckades men jag orkade knappt bry mig. Trött och fortfarande hungrig släpade jag mig hem och väl hemma kom jag på att jag hade chokladpudding i skafferiet. Så nu tänker jag ta två skålar och fylla dem med chokladpudding och ge en till mig själv och en till Rebecka! // Lisa  


Mando Diao + underbara människor

Vilken helg! Mando var underbara och blir glad ända in i själen när jag tänker på hur kul vi hade. Dock blev det inte så mycket sömn den natten, för att vara exakt så 1 ½ timme och det var lite trångt med 4 stycken  i en 1,20 säng men klagar det gör jag inte. Frukost  på Fröken Olsson var ju inte heller helt fel och med min underbara Freddie, kan det bli bättre? Jag tror aldrig att du och jag kan få slut på samtalsämnen. 

Ikväll så blir det grillning i långevik med lysekils folk trevligare blir det inte en söndags kväll! // Lisa   


Fredag var en bra dag, nej fredag var en underbar dag!


/ Fredrika


Älskade idioter

Hoho, vilken underbar eftermiddag jag har haft. Fiske, Sofia Broman och kaffe. Kaffet och Sofia Broman var lyckat, men så var det ju fisket som inte var lika lyckat, men kul hade vi för det. En aning förvirring när vi inte fattade hur man använde ett kastspö och en aning panik när halva kastspöt flög med ut i havet.

Nu sitter jag och försöker komma underfund med mina nya mobil och imorgon är det nationellt prov i engelska och sen så kommer ju de nya marinbiologerna och de ska visas runt. Och jag säger då det, stackars jävel som kommer få mig som guide.
/ Fredrika

Tillbaka till verkligheten

Nu är man tillbaka igen från det kalla men mysiga Klubban. Med båtturer där mina klasskamrater uppförde sig som barn på julafton bland alla krabbor och anemoner och bastubad i på tok för liten bastu (16 stycken i en bastu där det igentligen skulle ha varit kanske 6 stycken) men mysigt var det. I och med detta bastubad fick jag för mig något vansinnigt, jag badade i havet. Det var svinkallt och jag skar upp mig på havstulpaner. De små jäklarna är så jäkla vassa. 

Men nu är man som sagt tillbaka och med eftermiddagen spenderad på den bästa svenska filmen ever, Utvandrarna så sitter jag nu i Freddies soffa och lyssnar på Michael Jackson av alla människor. Magen är fylld av perfekt gjord kycklingsallad men en liten lucka är kvar och den ska fyllas med glass och exotiska frukter. Snart ska vi kolla på en annan klassiker Titanic och det sällskap jag har kan man ju inte klaga på, då menar jag Michael eller inte nej jag menar mina underbara chicas. Frågan är om man kan ha det bättre? // Lisa Karlsson


Det finaste en flicka kan fåÅh, min morfar, min kära morfar. Min morfar vars näsa som var blå på grund av all öl, om man fick tro honom själv.

/ Fredrika

Packa på!

Håller just nu på att packa inför den förträffliga resa vår skön sköna klass ska på under de närmsta dagarna. Dessa dagar ska spenderas på Klubban som ligger i Grekland eller som Sofia säger att det heter igentligen Fiskebäckksil. Lita mer på Sofia än mig. I och med att jag måste packa så betyder det att jag måste göra allt annat t.ex.: tvätta för att annars har man inga rena kläder, diska för att man inte vill att det ska ligga kvar en massa disk som troligen möglat lagom fint, städa för man vet att man kommer vara så sjukt trött när man kommer hem och handla för att annars så har man ingen mat när man är där. Detta gör att jag inte ens har börjat med det som var min baktanke med denna dag därför är det packa som jag ska göra resterande tid av kvällen. // Lisa

I feel it in my fingers, but i can't feel it in my toes

Igår tömde sjukhuset mig på fyra provrör blod. Igår åt jag så mycket så att mina tår domnade bort. Igår var jag på dåligt humör och tyckte att alla som var i min lägenhet skulle gå så att jag kunde börja städa och plugga. Igår sket jag i alla som var här och gick och köpte godis istället. Igår tog jag med mig godiset och gick till underbara Moa och såg på oc.

Idag mår jag fantastiskt bra!
/ Fredrika

You can't help me now

Jag fick mina skivor förut som jag beställde i söndags. Så därför tänkte jag att jag skulle ha det lite trevligt och vaxa benen till Marit Bergman. Den tanken misslyckades ganska rejält. De jävla hårstrårna vägrade att flytta på sig! Fy fan! Man borde vara man så att man slapp allt det där outhärdliga borttagande av hår från ben, armar eller vad tusan det nu är man tar bort hår ifrån.
/ Fredrika

Någon gång.... Någon gång i framtiden

Vi kommer att åteförenas igen.
I mitt hjärta.
I himlen.
Någonstans.
Det vet jag.

Thank you for all that you done fore me

Hoho, har precis kommit hem från en skrattrik kväll hos bella. Och det var trevligt vill jag lova. Massa skratt, minnen och mat. Musiken var dessutom alldeles fullkomligt bra. En massa fina partyremixer på rix fm. För vad är en kväll utan Måns Zelmerlöv(hur stavar den människan sitt efternamn?) och Pokerface? Sen så är ju Amy Diamond något utöver det vanliga också.
/ Fredrika

Det har gått för långt!

Jag behöver er hjälp! Kanske måste jag läggas in på behandlingshem. Det har gått för långt, way to far!
Jag lyssnar på Jordin Sparks!:O och det värsta är att jag diggar till det.
Alltså jag känner mig som världens tragiska människa just nu. Vad fan ska jag säga om någon frågar vad jag gjorde igår? Ska jag säga att jag lyssnade på Jordin Sparks och tyckte att det var bra? På en jävla fredag?

Nej för fan! Nu ska jag lyssna på Westlife. Det är musik det kära vänner.
/ Fredrika

Underbart! Och jag älskar nog säffle lite ändå

Nu är jag hemma i säffle. I över en vecka ska jag vara här och det ska bli fruktansvärt skönt. Jag ska inte göra ett skit! Jag ska bli behandlad som en prinsessa hela veckan annars skriker jag. Och jag skriker högt vill jag lova.

Färjestad vann ju också. Det var ju också ganska underbart så här en fredagskväll och Laura Marlings ljuva toner förgyller ännu en kväll. Lyssna på Typical med henne!
/ Fredrika

RSS 2.0