Och hur skulle ni förstå

Jag skulle vilja uppdatera lite. Eller, det är klart, vad har jag att uppdatera? I all fall så har jag varit insnöad i lilla, lilla Sjuntorp sen i fredags, men nu sitter jag här hemma i mitt, enligt mamma, harmoniska rum i Säffle och njuter av tillvaron. I Sjuntorp var det fint. Väldigt fint faktiskt. Vi lagade god mat, skottade, byggde tunnlar, kollade på film med Amanda som kommentator och åkte pulka i mörker.

Här hemma kan jag konstatera att vår diskmaskin tjuter, vår spis tjuter, vår mikro tjuter och vår bil tjuter. Kan någon fin, eller möjligtvis smart själ förklara varför för mig? Varför behöver vår bil tjuta för minsta lilla problem?
Jag menar, är det okej att bilen tjuter för att det är lite snö bakom när man ska backa?
Förutom att jag har konstaterat tjutandegrejen, så har jag lagt märke till att min far numera har börjar kallat mig för "gullan". Jag är inte överdrivet bekväm med det måste jag nog säga.

Och till en sak som gör mig rädd. Mina föräldrar tror inte att vi behöver vaccinera oss inför vår kinaresa. Är de helt fullkomligt från vettet?! Pappa tror att det enda man behöver vaccinera sig emot är stelkramp och min mamma tror att vi ska klara oss ifrån allt elände för att vi inte ska umgås så mycket med kineser. Gudars skymning.
/Fredrika

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0