Jag tror det verkar kärlek

Om jag tittar ut genom mitt fönster, som i praktiken inte går att titta ut genom på grund av en rullgardin, så skulle jag inte förstå denna sprudlande, entusiastiska kärlek som uppdagas i Lysekil. Jag skulle vilja se sol, knoppar som håller på att slå ut till blommor, gröna träd, blå himmel, ja ni fattar, vår helt enkelt, för att kunna förstå alla fjärilar som flyger omkring i folks kroppar. Bara förra veckan skaffade två av mina finaste kompisar pojkvän, eller Johanna, du kanske inte har pojkvän, men du ska i alla fall ta med honom på kakfrossa med klassen. Det är seriösa grejer.
Dessutom såg jag bilder på min kusin på facebook där han gladerligen pussar på sin flickvän och förutom nära och kära, så ser jag nya kombinationer på par överallt. Jag skulle nog vilja säga att det är en vårig vinter vi har. Kära själar lyser upp vintermörkret. Jag kan inte påstå att jag i alla lägen gillar det, men det är väl mysigt på sitt lilla vis det också.
Puss!
/ Fredrika

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du är positiv i din bitterhet kär vän. Mig tycker om. Och ja, det ÄR seriösa grejer. Jag är rädd. PUSS! (God Jul och Gott Nytt År <3)

2009-12-18 @ 12:26:59
URL: http://efi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0